Top

Over online ondergoed kopen

(Bijz)ondergoed Online

Hoewel de inzet van bekende mensen als Sylvie Meis anders doet vermoeden, is de ondermode nog steeds in de ogen van de consument een ondergeschoven kindje. Een boxershort of slipje in verpakking meenemen bij de dichtstbijzijnde kledingwinkel doen we nog wel, maar echt uitgebreid op zoek gaan naar een sexy modieus setje in plaats van een degelijke combinatie is voor heel veel consumenten nog een stapje te ver. Gelukkig kan een webshop als Ondermodezaakje.nl uitkomst bieden.

Maatwerk

Online is ondermode voor elke smaak te krijgen van comfortabel tot uitdagend en alles wat daar tussen in zit. Alles op het internet staat al in het teken van voor elk wat wils en dat geldt zeker voor de webshops. Met een beetje zoekwerk is het heel makkelijk om de perfecte lingerie voor heren en dames bij elkaar te shoppen.

In tegenstelling tot fysieke winkels is het bovendien op internet minder voor de hand liggend, dat het ideale ondergoed niet meer in jouw maat te krijgen is. Juist omdat achter de façade van de digitale snelweg enorme hangars met voorraad schuil kunnen gaan is dat ene BH-model ook te krijgen in maat AA of juist dubbel D of nog groter. De kans dat je vanwege een tekort teleurgesteld wordt is natuurlijk nooit helemaal uit te bannen, maar op het internet een stuk kleiner dan bij de tegenhangers in de winkelstraten. Dat zorgt niet alleen voor de aankoop van prachtig ondergoed, maar ook voor een goed gevoel over je eigen vormen en maten. Zo geeft kopen op het internet je twee keer een goed gevoel.

Deskundige hulp


Nog een voordeel van een online aankoop is de objectieve adviesfunctie van een webshop. Een verkoper in de winkel wordt onbedoeld beïnvloed door de chemie tussen hem/haar en de klant en de smaak die hij van huis uit heeft meegekregen. Omdat de webshopmedewerker zijn adviezen noodgedwongen blind geeft, worden al dit soort invloeden tot een minimum beperkt.

Daarnaast kan een medewerker aan de telefoon of via mail vlug de hiaten in zijn kennis nazoeken. Dit kan in een winkel niet omdat dit heel snel opvalt als onwetendheid bij het personeel. Een vraag aan onze medewerkers wordt dus altijd zo eerlijk en compleet mogelijk beantwoord.